De ‘Schimpies’ is natuurlijk de groep met mijn 2 broers Marcel en Bob.
Marcel mijn 2e broer is natuurlijk de Bassist en Bob mijn 3e broer de Drummer van de ‘band’.

Edwin, Marcel en Bob.

In het begin van jaar 2020 het Corona jaar had ik een lied geschreven als reactie op de gebeurtenissen. Dat was het lied ‘Bijzonder’.
We hadden al een aantal lauwe jaren achter de rug wat het contact met mijn broers betreft en ik dacht ik ‘gooi maar weer eens een balletje op’
En vroeg hen mee te spelen met het lied. Dit kon natuurlijk allemaal ‘Coroana proof’,  ieder in zijn eigen studio of bij een bevriende muzikant.
En van het een kwam het ander en kwamen alle oude foto’s boven water en hadden we weer leuk en veelvuldig contact. Wat resulteerde in de productie van het lied alsmede het tot stand komen van een video clip waarin allerlei jeugd foto’s van ons zijn verwerkt. En het was uiteindelijk natuurlijk heel leuk dat er door velen zo enthousiast op dit initiatief werd gereageerd.