In het jaar 2013 had mijn goede vriend (de percussionist/componist) Eddy Koopman mij uitgenodigd om met hem samen te werken aan een cultureel uitwisselingsproject met Griekenland. Het zou een concert worden met wel meer dan 100 medewerkers aan de voet van de berg Olympus daar waar de Goden wonen.
Nou dat hoefde hij natuurlijk geen twee keer te vragen. Gedurende dat jaar hebben we samen aan de totstandkoming van dat memorabele concert gewerkt.
Hij de composities en ik de arrangementen en met behulp van Kees van Mechelen schreef ik ook een Latijnse tekst.
e.e.a heeft geresulteerd in een prachtige week in Augustus 2013 waarin we alle geneugten des levens wisten te combineren.
En ‘het toeval’ wilde dat ik ook nog mijn oude buurmeisje Ingrid Verleun daar trof die daar inmiddels woont.
ALs het goed is hebben Eddy en ik met onze bijdrage nu ook een klein plaatsje op de heilige berg weten te bemachtigen tussen de overige Goden ;).Griekenland2